keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Azteekkikynnet

Azteekkikynsiä näkyi blogeissa jo monta vuotta sitten, mutta innostuin vasta nyt kokeilemaan tällaisia omille kynsilleni, kun azteekkisiirtokuvat tulivat vastaan Born Pretty Storessa. Siirtokuvat olivat melko pieniä isoille kynsilleni. Toisaalta pitkille ballerinakynsille näitä olisi ollut aivan turha laittaa, mutta näille lyhyemmille kynsille nämä käyvät ihan hyvin.

Siirtokuvat olivat melkein liiankin hyvälaatuisia, joka tarkoittaa sitä, että niitä olisi saanut kohdistella kynsillä oikeaan paikkaan vaikka maailmanloppuun saakka. Ne eivät todellakaan jämähtäneet kynnellä ensimmäiseen paikkaan, johon ne sattuivat osumaan. Hitaassa kuivumisessa on se huono puoli, että sain kaivella jo kertaalleen kynsille aseteltuja siirtokuvia milloin sormenpäistä ja milloin puhelimelta ja asetella ne taas uudelleen kynnelle oikeaan paikkaan, kun ne ryökäleet eivät olleet tarttuneet edes karkupaikkaansa kiinni! :)


Oli hauskaa tehdä pitkästä aikaa kaikista kynsistä erilaisia. Olen aika huono suunnittelemaan erilaisia kynsiä ja tykkäänkin useimmiten siitä, että kaikki kynnet ovat samanlaisia. Näissä kynsissä olikin yllättävän paljon taiteilua, sillä siirtokuvien pienen koon vuoksi jouduin laittamaan niitä monta kappaletta samaan kynteen. Peukussa on jopa viisi siirtokuvaa vierekkäin :)

Siirtokuvien pohjalle lakkasin kesäisen liukuvärin keltaisella ja oranssilla. Liu'usta tuli niin onnistunut ja tasainen, että vietin yhden päivän ennen kynsien koristelua pelkällä liukuvärillä edes päällyslakkaa lisäämättä. Kynnet näyttivät ilman päällyslakkaa mattakynsiltä. Liukuväriin käytin Opin keltaista I Just Can't Cope-acabanaa ja Essien oranssia Color Bingeä.

Käytetyt kynsilakat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti